Tak Tau Kenapa

Tarikh 3 Julai 2008 adalah tarikh yang pelik bagi ana kerana ana kerja sampai pukul 4 pagi (buat iklan). 4.30 pagi ana tido kat bilik solat. Bangun semula kemudian balik rumah pukul 9.30 lebih kurang untuk bersedia kerja semula.

Ana kembali ke tempat ker dalam pukul 2 ptg. Ana berjalan kaki ke tempat kerja dengan mak kerana mak ana pon ak tolong bahagian stok. Sepanjang pejalanan ana diam sahaja, paling kurang ana cakap beberapa patah kata.

Ana mulakan kerja. Tiba-tiba motivation down! Ana pon beralih ke kerja lain iaitu ke bahagian stok. Selepas beberapa minit ana berkerja sementara di situ. ANa kembali bersemangat untuk ke meja kerja asal.

Pelik!!!Selepas beberapa minit….

Ana menangis. Betul-betul menangis…terpaksa cover muka. Bimbang orang lain tertanya-tanya plak. Cuba cover. Tiba-tiba ada orang tambah kerja lagi. So kerja ana bertambah. Sedangkan 7 @ 8 hb nak pergi kelantan semula dah. Ana tak kesah. Apa yang ana set. Apa yang ana boleh buat ..ana tbuat laa..yang tak leh buat tuh..marah pie laa cam ner pon…dah ana tak leh buat..erm..

Tetapi sampai sekarang ana tak atu kenapa ana menangis.

anda boleh hantar artikel anda ke email ini: [ ihsanberahim1.esanstudio.blogspot.com ] artikel anda akan secara otomatik terpapar di sini

Advertisements

~ oleh sanzzanki di Julai 4, 2008.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: