Gambar TOT 1 GPTD



ana kalo boleh tak nak cakap, tapi terlebih cakap plak


fasi suruh buat logo, moto dan nama kumpulan dlm masa yang singkat. Ana cadang kat diorang guna moto esanstudio je senang “not wasting time always product out”


dlm program ih ada laa ngantuk2 skit, tapi best gak. Program nih tak banyak ceramah. Peserta yang banyak cakap.


Ana dipilih sebagai ahli debat sebagai penyokong dalam dabat yang bertajuk “Gejala Sosial Tanggungjawab ibubapa atau bukan?”


hahaha…depa semua guna kertas. Ana guna laptop untuk menyimpan isi untuk berhujah. Tapi masa yang diberi terlalu singkat untuk berhujah.


tuh kumpulan ana tapi ada dua orang perempuan lagi tak nampak kot dlm gambar tuh.


Modul2 program nih dah biasa lalui. tapi cara penyusunan tentatif program agak belain. Ada yang best. Cuma pengisian proragramm kurang mantap.
Advertisements

~ oleh sanzzanki di Ogos 2, 2008.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: