design for Fast Month

banting Ramadhan

ana skang nih tengah cuba nak rapat dengan semua orang. Jadi orang mintak tolong apa2 pon, ana akan cuab tolong. Nih ada siswi tuh mai2 suruh buat banting utk Kelab Fasilitator. Lagi pon ana memang sertai kelab tuh. Banting bertema Ramadhan. Ana guna teknik yang ana baru dapat kat sekolah lama. Ana duk tegok teknik, ada budak tuh. Dia budak sekolah menengah tapi taknik design dia tuh teknik yang agak terkini. Tapi ana tak leh fikir cam tuh. Selepas tuh ana try2 gak lah teknik yang yg digunakan…rm..pastuh ada laa skit produk ana buat….. macam kat web sekolah tuh llaaaaaa

tekan sini nak tengok banner nyer…Ma’had Attarbiyah al-Islamiyah

Advertisements

~ oleh sanzzanki di Ogos 13, 2008.

Satu Respons to “design for Fast Month”

  1. test

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: